lördag, juni 18, 2011

Malmömilen 10k

Så var Malmömilen 10k sprungen, med en tid strax över 52 minuter och jag är väldigt nöjd med det. Det var en rolig bana; lättsprungen, varierad och fullt med folk. Jag ska springa nästa år igen, absolut! Lagom med folk, en del vanvettiga åskådare som skulle köra bil eller cykla tvärs igenom löparna, men i övrigt fint. Nästa lopp i år är Malmö Halvmarathon, men dit är det ett tag.
Resultattider hos malmömilen, om man söker ut den visas som bruttotider (dvs tid från startskottet, inte från det att jag började springa - jag startade mitt i klungan), så man får klicka på namnet o hitta den officiella nettotiden. Min egna mätning med garminklockan matchar den tiden helt, jag ser där att jag spurtade den sista kilometern, så jag hade nog kunnat springa lite fortare. Kanske kan jag få ner tiden på 10k under 50 min i sommar, vem vet. Äpan tog bilden strax innan startskottet.
Sydsvenskan har fler bilder och en artikel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar