fredag, juni 17, 2011

Dan före Malmömilen

Jag cyklade runt banan idag för att se vad som väntade. Det finns en del komplicerade delar. Strax efter start passerar man Station Triangeln som är en skräpig byggarbetsplats, det kommer att bli trångt och klyddigt där med 4000 taggade löpare som precis startat, där är många olika underlag, många nivåskillnader och en massa hinder. Sen tror jag att Södergatan kommer att bli krånglig, malmöborna tänker nog inte gärna lämna plats åt nån, allra minst löpare; de ska ju köpa mög och dricka latte. Sen idag när jag var ute så blåste det som fan i scaniaparken, riktigt tuff motvind + en regnskur - det kan vara den hårdaste biten, men man vet ju inte hur pass det blåser i morgon eftermiddag. Annars så var det en skoj, krokig och varierad bana. Fint att springa inne i stan de första kilometerna (när man ännu har ork och inte ser ut som om man skulle dö). Hehe.
Så en fråga återstår, ska jag sikta på 55 min eller 52? Fan vet, får känna efter imorrn. Taggad är jag iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar