torsdag, december 22, 2011

2 dagar

Idag; handla mat - frågan är mest vilka delar? Köttfärs så jag kan göra köttbullar ikväll, kakor från Hollandia (mandelmusslor och pepparkakor med kristyr), Stilton från ostbutiken. Allt till en Jansson, kanske revbensspjäll om jag hittar några fina som inte ligger i "skyddande atmosfär" (detta vidriga påfund som minskar mängden slaktare i stan till ett minimum samtidigt som köttet smakar sämre). Varför kan Malmö inte ha en bra slaktare, när Lund har två? Jag hinner liksom inte åka in till Lund för att handla mat.
Å så en gran, ikväll så kommer Mårten över så ska vi köpa och klä den och dricka glögg och äta mat. Jag ska njuta av all jul jag kan fixa till max :D
Sen är det fiskrökeriet i Limhamn för sill och lax; kanske idag, kanske i morgon. Just nu städar jag och dricker kaffe samtidigt. Någonstans under dagen ska jag hämta en ny vit skjorta som kommit från skräddaren, och slå in de få presenter jag köpt (lack och snöre har jag men jag är inte säker på att jag vill använda det papper jag har hemma, se där - ännu ett ärende). Det här är inte julstress, det är allt det där som gör julen rooolig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar