torsdag, december 15, 2011

Sista veckan

Snart är det julledigt; det är lite redovisningar i morgon, två föreläsningar, ett seminarium och en exkursion (till Louisiana) att klara av och en serie tentor att rätta. Lite schemaläggning, lite allmänt fixande med ting och folk och sedan på onsdag kväll så inträder julen. På torsdag ska jag städa och köpa en gran, slå in paket och börja fundera på julmaten på allvar. Ta upp julsakerna ur källaren och se till att få det fint hemma. Det är inte utan att jag börjar gå lite på knäna efter en lång hösttermin, men det går detta år som så många innan. Jag behöver lite ledighet och jag behöver avkopling; sovmorgnar, god mat, munter Brutus och vänner omkring mig. Inget Kristianstad över jul i år, bara allt vad jag vill här hemma. Det e bra det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar