måndag, december 26, 2011

Mellandagsrea

Jag kom iväg, stan var full av folk och ett visst mått av hysteri förelåg, men det var inte så illa som man kunde tro. Var inne ungefär överallt, provade många grå kavajer i ylle och ganska många av dem var helt ok; men så hamnade de också kring eller strax över 2000:- på rea och om någon detalj inte funkar till det priset så köper jag inte. Till sist blev det en svart bomullskavaj från Acne (modellen heter Dandy Cott) som jag sett på i somras, nu var det halva priset och det var ju helt ok. Mjuk bomull som känns lite stoppad; lite grann som en jacka och garanterat lättburen. Det var mycket provande och tittande för att hitta en enda sak. Jag har rätt så mycket kläder men när jag såg den här kavajen så var jag säker på att den var rätt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar