fredag, december 30, 2011

Framåt kamrater!

Jag tänker inte blicka bakåt över 2011, det skulle inte bli så snyggt. Livet rör sig bara i en riktning och jag ser åt samma håll, så under 2012 ser jag fram emot detta:
  1. Avhandlingstext (jag borde kunna se slutet)
  2. En annan text tillsammans med Leffy (får se hur den utvecklar sig)
  3. En massa löpträning (göteborgsvarvet, malmömilen och malmö halvmarathon är inbokade)
  4. Nästan lika mycket styrketräning
  5. Mängder av god mat, inkl ett återbesök på noma om möjligt.
Å vet ni vad? Med undantag för mina chanser att få ett bord på noma så är allt sådant som jag själv kan lösa och hålla under kontroll. Ja sen är det den där möjligheten att världen går under också strax före julafton, jag har lagt in det i kalendern men räknar inte med något spektakulärt.

La Source på Opera Garnier

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar