lördag, februari 18, 2012

Koloktos

Skoj hela eftermiddagen typ. Eller kanske inte; innan dess var jag på gymmet och sprang på löpband, det var tröga 6 km idag jag vet inte varför. Tror jag ska ta och dra ner på tempot i löpträningen ett slag, längre sträckor i lägre tempo. Dessutom behöver jag nya skor, det lutar år ett par Nike Zoom Structure Triax som jag har haft ett par av redan och de var sköna som bara den. Snart nog middag och melodifestival - jag gör vad jag kan för att göra det mesta möjliga av det evenemanget även om det otäcke Ranelid är med ikväll. Tre rätter som brukligt; avokado och kaviar, torsk med bulgur, bacon och kapris samt semlor. En vit bordeaux till maten och så en ekologisk prosecco till själva evenemanget, å kaffe.
Koloktos är en pseudo-buddistisk soptunna i Zelda Skyward Sword och den var tämligen irriterande. Det tar mig månader att spela klart spel, jag har så förbannat lite tid över, men ibland så hinner jag fram en bit!

Detta är Koloktos, inte Björn Ranelid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar