måndag, februari 13, 2012

Wonderful Copenhagen

Andra måndagen på rad som jag hänger på låset på en webbplats för att boka dyra ting i Köpenhamn, den här gången var det avsevärt enklare. Det gällde biljetter till Madonna den 2 juni och Livenation är lite mer förberedda på en anstormning av bokningar än vad nomas bokningsbolag är. Så det var inte så svårt att få fatt i biljetter och min vana trogen så klickar jag på "bästa tillgängliga" (jag visste iofs att vi ville sitta ner den här gången) och får dyra men justa sittplatser. Men det får vara värt det för det är ju Madonna gubevars! På onsdag ska jag till Köpenhamn i andra ärenden, då ska vi se på konstsamlingar för framtida undervisning. Det är en väldigt bra stad att ha som granne.

What are you looking at?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar