lördag, augusti 31, 2013

7,5 km i solsken och regn

Vilt varierande väder idag när jag gav mig ut att springa en lite längre runda. Ribban var fullt av hästar, hinder och folk så jag kom aldrig ner åt vattnet till, men jag kom runt iaf. Det är fortfarande trögt att springa och det här var en ganska kämpig runda trots att det gick i makligt tempo. Lite beror det på att det var varmt och väldigt fuktigt, nästan vindstilla, men mycket beror på att jag ännu har en bra bit av formen att ta tillbaka. Konditionen saknas till viss del, det känns, men mest så är det benen som blir stumma fort och den där lättheten som brukar komma efter ett antal kilometer när allt släpper och det blir enkelt att springa, den infinner sig inte alls. Så det är bara att bita ihop och springa ändå, av alla planerade rundor de senaste månaderna har jag bara missat en (pga personalkonferensen i tisdags), så det är löpning varannan dag som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar