söndag, augusti 25, 2013

Jag var femton innan jag anade att jag var död

Söndag, dags att städa och röja lite och planera veckan. Mycket att läsa, några omtentor att rätta och en personalkonferens på Häckeberga att bevista. Veckan därpå så kommer alla studenter, sen är det full fart till början av juni 2014. Fast full fart betyder också att det är väldigt roligt, jag går till jobbet småsjungande nästan varje dag. Löpdag idag eftersom jag inte han med nån träning i torsdags, det där 6-dar-i-veckan programmet jag håller mig till funkar än så länge, det är andra månaden nu och det känns i hela kroppen, den där endorfinrusiga glädjen är tillbaka och det kan behövas efter den senaste eländiga vintern. Behöver tappa två kilo fett, och lägga på mig 3-4 kg kött för att vara nöjd, men det får ta sin lilla tid. I dagarna är det nio år sedan jag för första gången satte foten på ett gym, kan inte säga att det varit en rak resa med ständiga framgångar, men det har gett mig så j-a mycket på vägen och antagligen gjort sjukdomsperioder (å annat) mer uthärdligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar