torsdag, augusti 29, 2013

Jag älskar Malmö

Mötte upp med Fluffy under eftermiddagen för att prata om ett projekt med Japanska konstnärer i Malmö och vice versa. Galleristerna på Galleri 21 och Ping Pong är på. Dags att skriva projektbeskrivningar och söka pengar, mitt självpåtagna ansvar är att ordna med seminarium/föreläsning (vad det nu kan bli) på institutionen i Lund. Alla är taggade att sätta igång, om ett drygt år ska det vara klart. Sen var Fluffy och jag ett varv på Triangeln men bestämde oss för att testa dim sum på Dubbel Dubbel på Simrishamnsgatan istället och där blev vi inte besvikna. Jag kom ihåg att fota den första rätten som kom in, sen glömde jag allt sånt vilket är ett mycket bra tecken. Maten var god och visade på bra variation, de snålare av mina vänner kommer att tycka det var dyrt i förhållande till portionerna men jag skulle inte hålla med. Ni som känner mig vet hur mycket jag bryr mig om mat och jag kan glatt rekommendera detta ställe. Nästa gång vill jag ha mer dim sum och mer öl, och det lär bli snart det.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar