lördag, september 06, 2014

10k lördag

21.45 i kväll startar min grupp i midnattsloppet, med startnummer 4203. Om man söker efter mitt startnummer på den här sidan så ska man kunna se mina mellantider (jag antar att de bara kan mäta när man passerar dessa). Jag har köpt hem ett gott vin, satt på en Boeuf bourguignon i en slow cooker så att den är färdig när jag går i mål, jag har lagat en citronpaj och jag har bjudit över lite vänner som antagligen inte kommer att stå och glo på 6000 löpare som passerar förbi (jag springer nästan förbi här hemma, jag stod och såg alla passera förra året!) men som väntar mig tillbaka svettig och glad vid 23-tiden. Cyklade just runt banan och den ser skön och varierad ut, som alltid i Malmö är det platt och lätt att springa. Som jag skrivit innan; allt under 60 minuter är ok, å på något vis är jag nöjd bara med det faktum att jag ger mig ut på en sån här runda!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar