tisdag, september 16, 2014

Kandidatkursen

På jobbet undervisar jag just nu på den första delkursen av vår kandidatkurs; det är en rolig kurs att vara lärare på - man känner studenterna ganska bra och mycket av det jobba som ska göras det gör de själva. Visst föreläser jag lite, men det verkliga inlärandet sköter de själva genom att arbeta med tentamensuppgifterna. LUX börjar framstå som mindre labyrintiskt efter ett par veckor och jag gillar huset väldigt mycket. Hösten har kommit även om vi har fina dagar, sprang 5 km i solnedgången vilket var mycket skönt. I morrn är det remicade igen och antagligen en helt utmattad dag på det. Men också det går över. Jag är en mycket lycklig Fritz för tillfället - även om valresultatet med så många svenska fascister ute ur sina hålor ständigt är en mörk skugga. Jag litar inte alls på folk som inte uttalat har sagt sig vara på den goda sidan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar