onsdag, september 03, 2014

Långa arbetsdagar

Det är långa dagar på jobbet just nu, men jag får det jag ska gjort så det är ok. Hinner dessutom med träning när jag kommer hem. Det där är underligt, jag kommer från jobbet astrött och lägger mig att vila i 15-20 minuter, är fortfarande lika trött efteråt men ger mig i alla fall iväg till gymmet (som idag) eller ut i löpspåret (som igår och i morgon) och när jag kommit hem och duschat så är jag energisk igen. Fast visst, klockan är nu halv tio och jag är definitivt redo att gå o lägga mig på allvar vilket är oerhört tidigt. Jag brukar t.o.m. behålla en liknande dygnsrytm under helgerna så det sätter sina spår i hur mycket jag kan umgås med vänner. På lördag är det midnattsloppet här i Malmö, i år ska jag springa jag med och allt under en timma är väldigt bra med tanke på hur slarvigt jag tränat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar