fredag, september 19, 2014

Lång fredag, mycket arbete

Har haft fem timmar seminarier non-stop idag, först med masterstudenterna och sedan men kandidatkursen; de är så väldigt kapabla att det är enkelt att undervisa egentligen; men alla förberedelser och koncentrationen i att delta är tuff. Kom hem via bolaget och mataffären, sov en halvtimma och lagade sedan käk. Tvärs genom denna dag ett mycket underhållande snack med Fidde (som av naturliga skäl innehöll många långa pauser för jobb). Mårten kom över för mat o lite tv :)
Å så framåt kvällen så tappar jag orken och blir så väldigt låg, jag tror inte det är nåt allvarligare än en dags missad träning bakom det. Men livet eller snarare jag rör sig så väldigt snabbt uppåt och neråt ibland. Dags att sova - det har på det hela tagit varit en bra dag, även om jag just nu är matt och långt från munter, det är skit att jag inte bara kan vara nöjd. I morgon blir det annorlunda igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar