söndag, september 14, 2014

Valdag

Så har jag röstat och om inget mycket märkligt inträffar så har vi snart en rödgrön regering och kanske kan de återställa en del av all den oreda de borgerliga har experimenterat fram. De små fascisterna kommer att gå framåt; men någon makt får de inte och om ekonomin vänder något uppåt så är de borta nästa val. Jag har också hunnit snacka med Fidde (alltid lika skoj) och ge mig ut och springa; idag med en hel massa hundägare som driver mig till vansinne. Om man nu måste gå med sin hund i löpspåren (och det kanske man måste ibland) så håll hunden kopplad, gå i högertrafik och håll hunden till höger om dig så jag kan springa om med dig mellan mig och hunden; jag vet inte hur lugn din hund är och än mindre tycker jag om att helt plötsligt behöva försöka hoppa över koppel. Ok?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar