tisdag, september 23, 2014

Konsthistoria

Det är så oerhört underhållande på jobbet för närvarande; jag undervisar på bra kurser med studenter som gör det hela mycket underhållande. Eller underhållande är kanske fel ord; men det blir många bra diskussioner och det hela är så oerhört levande, alla är med i det som de jobbar med; också jag. Vi har mycket få mötet och än mindre byråkrati just nu och dessutom har jag intressanta sidoprojekt; dels Translation Theme Park och föreläsningarna som hör därtill, dels en bokcirkel kring Manet/Bataille/Foucault som jag hoppas kan locka lite smarta människor. Ingenting är rutin; allt är alltid nytt. Utom min lunch; det är en Widerbergare som väntar på mig i kylen och det är det väldigt ofta. Helgens blåa timmar är som bortblåsta i höstsolen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar