söndag, juni 12, 2016

Bilder från Malmöloppet

Alla bilder köpta från Photamera.com, som dessvärre inte låter en se vad fotografen heter så jag kan inte ge credit åt hen. Men deras lösning med "fria" fotografer längs banan som de sköter försäljning åt verkar vara en rimlig crowd sourcing modell; jag hoppas alla fotografer får rimligt betalt för sina bilder! Det enda problem jag ser är att de inte alls säger något om vad för rättigheter man köper till bilderna. Kollaget har jag gjort själv, allt jag ser i alla foton är en mage som ska bort...

1 kommentar:

  1. Tack så mycket Björn för att du har använt Photamera. Fotograferna är glada över ditt inköp - 70% av summan gå till fotografer. Fotona som du köpt är för privat användning.
    Du är välkommen att följa vår utveckling på vår Facebook.

    Med vänliga hälsningar
    Kyle from Photamera

    SvaraRadera