fredag, juni 10, 2016

Dags att springa igen!

I morrn är det dags för Malmöloppet, 10k på hemmaplan (platt o fint!). Bör gå under timmen, men det blir inget personbästa; jag har inte tränat tillräckligt. Det är väl det som man har semestern till. Samtidigt så klarar jag av det sista på jobbet inför semestern; tentor att läsa, uppsatser att betygssätta, det rullar på fint.
Bristande träning är ett problem, jag har varit väldigt lat med det där på sistone (16,6 mil löpning de senaste 6 månaderna är inte ok, ens om siffran låter hög för den som inte springer alls), det är till att kavla upp ärmarna och ta i lite. Ska se om träningsprogram via Runkeeper kan få mig att komma bättre igång. Så det blir 6 ordentliga och inte 3 ordinära träningspass i veckan igen; jag vet hur mycket bättre jag mår på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar