fredag, augusti 26, 2011

Ännu en dag

Och dagen ska tillbringas på jobbet, hoppas hinna med någon timmes gym framåt kvällen. Ännu är det inte bråttom om morgonen, än kan jag äta en långsam frukost (kaffe, gröt, frukt, smoothie med proteinpulver) men på måndag så startar den nya terminen. 90 nya studenter till a-kursen, får se hur den här gruppen ter sig (alla grupper har sin dynamik, sitt sätt att forma kursen).

Viktigast idag; möte i valberedningen för institutionsstyrelsen.
Mest bråttom; några mail och resttentor att ta hand om.
Längsta promenaden; några hundra meter för att köpa kaffe och kakor.

I övrigt rör sig livet vidare. Jag gör vad jag kan för att se framåt och inte grubbla över det som varit. Jag är bättre på det nu än jag någonsin varit, men det är aldrig enkelt. Jag längtar efter den dag då den där tyngden som ligger över mig faktiskt lättar och jag är redo för nya tag med livet självt. Jag var inställd på att jag skulle vara sambo, leta ny lägenhet om helgerna, planera vintersemester i solen. Istället dricker jag folköl, äter muffins och ser på Rome på tv. Skillnaden är inte hårfin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar