lördag, augusti 13, 2011

Dags att äta, dags att springa

Malmö halvmaraton idag, starten går kl 15. Tills dess bör jag ha ätit ca 1500 kcal, carbloaders löser den saken i kombination med en lämplig frukost. Vädret är bra, 18° och molntäckt, eventuellt lite risk för en skur (vilket är bra det med).
Önskar att jag var mer peppad, det känns lite som om jag lika väl kunde skita i att springa. Hoppas det kommer lite löparglädje när det är dags att ställa upp i startområdet. Jag siktar på att springa med farthållarna på 1.55 h, men har ett mål på att ta mig runt under 2 h (jag borde vara på väg att pressa mig under 1.50). Ändå är jag inte alls säker på att det kommer att gå.
Efter loppet ska jag hem och duscha, efter det direkt till mamma där jag och mina syskon ska städa huset och planera hennes flytt.
Jag som älskar att springa, jag borde vara glad och pigg och helt fokuserad. Nåja, det går ju andra lopp andra år. Dags att koka gröt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar