måndag, augusti 15, 2011

Springer vidare

Ok, halvmaran i Malmö gick ju vägen men det var i huvudet problemen satt. När benen blir stumma och känns som om de skulle gå sönder nånstans kring de sista 5 km så behöver man kunna tänka sig framåt för att fortsätta. Det var där jag slaknade och fick ta det lugnt, när jag börjar tänka "trött och sliten" istället för "nu jävlar bara 25 min kvar" så är det över med personbästa. Lite mera träning, mycket bättre humör och jag ska iaf kunna komma närmre 1.49. Så vad gör jag? Jo jag har anmält mig till Göteborgsvarvet 2012, som jag troligen springer ihop med lillebror (som har tränat allt möjligt hela sitt liv, jag är en nykomling här). Så nu får jag träna ordentligt hela vintern, göteborgsvarvet är redan den 12 maj.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar