onsdag, augusti 17, 2011

Gymmet

Det är i dagarna sju år sedan jag började träna ordentligt. Första året så gick jag till gymmet tre dagar i veckan, därefter har det varit gym varannan dag, löpning varannan dag (och vila på lördag eller söndag). Envishet ger onekligen resultat när det gäller träning. Varje år har jag tagit en bild och jämfört med ett foto från innan jag började och varje år har jag sett framsteg. I år blir det inget sånt (tro mig, jag har slitit med kameran) för de senaste månaderna har inte varit bra; jag har backat. Det har hänt förr, som när de skar upp magen på mig för att ta en bit tarm och jag kom igen då, så jag tänker komma igen nu med. Men nåt foto blir det inte.
Kom för övrigt just från gymmet, det är sådär folktomt som det är i augusti. Vänta tills september och det är knökefullt och sedan droppar alla av snabbt igen. Samma visa varje år. Så det var lätt och smidigt att träna idag, det tar lite över en timme att jobba igenom kroppen, å så en stund i bastun på det. Det gör gott på alla sätt och vis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar