torsdag, augusti 04, 2011

Lunchtiden

Hemmavid, jag vaknar alldeles för sent. Brutus biter mig i örat för att få frukost. Det är en varm solig sommardag och jag kan ha fönstren öppna på vid gavel. Ett antal samtal om brf:en, saker som inte funkar, lite irritationer. Helt vardagliga bekymmer, man får inte ta det personligen. En affisch jag beställt kom idag, ska möjligen leta rätt på en ram till den. Tänker cykla runt banan för halvmaran, de har målat de första markeringarna nu; det får bli en av dagens turer. Löpträning på agendan, men den får vänta tills ikväll då det är lite svalare, ska bara springa en kortis på 30-40 minuter.
Känner mig ensam, vilket inte är att undra på. Jag älskar mina vänner, de har varit till gott stöd dessa dagar, men jag vill inte leva ensam nåt mera. F är arg och riktigt otrevlig mot mig nu, för att min profil på qruiser säger att jag söker ett förhållande. Jag kan inte sitta här, tänka på hur bra vi hade det och vara ledsen. Livet är för kort och för viktigt för den saken; så jag gör vad jag kan för att rikta blicken framåt. Det är inte så lätt alla gånger, men grubblande över det förgångna är meningslöst.

Min gröt är färdig, äter den och noterar att jag behöver gå ner 3-4 kg. Eller iaf tappa de kilona kroppsfett. Någon slags dietrestriktioner och mer konditionsträning verkar lämpligt. Det är frustrerande att sånt måste få ta tid, men det finns inga andra sätt. Jag skippar all alkohol sen några veckor tillbaka, det är ett steg på vägen. Nu ska jag bara öka på proteiner och grönsaker också och låta bli att äta skräp. Självdisciplin är svårt, men jag lär mig.

Fönster mot gården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar