onsdag, oktober 02, 2013

Ännu en lång arbetsdag

Men det var ganska underhållande; jag var med Måns och 42 utbytesstudenter på Designmuseet i Köpenhamn, vi improviserade föreläsningar kring ting som studenterna valde ut och det blev bra, så vitt jag uppfattade saken. Skoj grupp studenter, om än alldeles för nya för att alla ska våga kasta sig in i diskussioner. MEN när det kom frågor så var det bra, väsentliga frågor om ting som är centrala i ämnet vilket alltid är ett bra tecken. Det här är en grupp som pga sina mycket olika bakgrunder skriver väldigt olika tentor, så det är en stor samling tentor jag alltid ser fram emot att läsa!
Måns och jag fick några väldigt goda och mycket traditionella smörrebröd på Cafe Petersborg också, det är inte det sämsta det heller. Sen blev det några timmar på att skriva klart den där föreläsningen på Crary, och att sätta samman ett bildspel. Men nu är också det klart, jag hoppas det funkar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar