tisdag, oktober 29, 2013

Nu så, jag hoppas det inte faller i backen bara

Så var biblioteksbygget klart, jag har varit min egen inredningsarkitekt, snickare, elektriker och bibliotekarie och det har gått vägen. Det ser ut som jag ville ha det, bra så. Jag behöver rensa ut lite böcker med tiden för det är redan väldigt fullt. Alla mina dvd:er ligger t.ex. fortfarande nedpackade. Jag gissar att en del skönlitteratur åker ut, och att en del facklitteratur får leva i hyllorna på jobbet; även om det är bäst att vänta med den saken till efter nästa års flytt av institutionen. Nåväl, det är enkelt, snyggt, mycket funktionellt och stort nog för att man faktisk ska kunna dricka ett glas sherry där inne, om man inte är rädd för att hyllorna ska falla ner över en d.v.s.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar