måndag, oktober 21, 2013

Hemma från Paris igen

Hade vare sig tid eller internetuppkoppling att blogga något, så det blev inga bilder under resans gång. Jag har fotat vår exkursion, mest bilder på studenter och samtal/visande/undervisning/etc och det är ändå inte något som roar så väldigt många utanför institutionen. Vi hade det väldigt bra, såg massor, hade en del strul med museifolk/tillfälliga stängda avdelningar (så är det ofta men den här gången var det nästan överallt), men vi redde ut det med. Inga allvarliga incidenter, och vi har ätit mängder av god mat. Med hem i väskan kom 3 hg gåslever, den ska bli en fin liten serie middagar nu en lämplig höstdag, eller kanske till nyår. Jag ser framför mig tournedos Rossini, gåslever med äppelkompott och tunna skivor rostat bröd, rådjursfilé med kastanjer, syltad svamp och gåslever och en hel massa annat; Bordeaux och Sauternes. Det finns inga gränser. Jag är något lite exkursionstrött; jag kanske skulle ha stannat hemma för att göra bättre ifrån mig en annan gång, men allt funkade fint på resan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar