söndag, oktober 27, 2013

Biblioteksbygget här hemma är nästan klart

Det tog nästan ett år från en första plan (som dök upp redan när jag tittade på lägenheten för att fundera på om jag ville hyra den) till att komma till skott, men idag fick jag upp det mesta av biblioteksinredningen. Jag saknar några beslag, för jag hade räknat fel, jag har inte satt upp alla hyllor, för jag tror att de kanske inte behövs, och jag har ännu inte sorterat in mina böcker. Det får anstå till en vaken och pigg dag. Men det är byggt och uppskruvat och jag hoppas innerligt att det sitter kvar också när det kommer böcker i hyllorna. Elfahyllorna var lättare än jag trodde att få upp, och jag gillar hur de ser ut; enkelt och lite åt det osynliga hållet (lätta att dammsuga under!). Beslag, belysning, boksortering; sen är det färdigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar