torsdag, oktober 03, 2013

Sådär

Den där föreläsningen på Jonathan Crarys bok Techniques of the Observer är nu gjord, den tog tid att förbereda. Inte för att det var en väldigt komplex föreläsning men för att jag behövde arbeta mig genom den texten själv och det var en ganska invecklad sak att göra. Jag önskar jag kunde säga att det också kommer till nytta i mitt egna skrivande, men det gör det inte, åtminstone inte i avhandlingen. Kanske senare, kunskaper är en lätt börda att bära som bekannt.
Tillbringade hela dagen med våra masterstudenter; på förmiddagen hade Joacim och jag ett seminarium där de som ville fick diskutera hur det skulle arbeta med examinationen på denna delkurs och vi hade ett bra improviserat seminarium med några få av studenterna på kursen. I går improviserade jag och Måns föreläsningar (också de på engelska) inför objekt på Designmuseet. En del föreläsningar uppstår i ögonblicket, andra kräver veckor av inläsning. Jag är glad att jag kan göra bäggedera, och se skillnaden på dem. Nu är det helg; fredag - söndag och det är den sista lediga helgen på väldigt länge för jag ska till Uppsala och till Paris och jag ska rätta tentor och göra en oherrans massa annat. En sak ser jag fram emot, i morgon är det slut på träningsvilan så jag ska tillbaka till gymmet igen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar