torsdag, oktober 10, 2013

På Kastrup


Tror detta är en av världens trevligaste flygplatser, det är iaf den trevligaste jag varit på, tur det för numera är jag här ofta. Lunch efter en oerhört enkel och snabb incheckning och säkerhetskontroll; på Le Sommelier. Räksmörgås som var bra med ett glas utmärkt Riesling till. Rar servitris i baren som först provade vinet själv innan jag gjorde det samma (å då beställde jag ändå bara ett glas!). Antingen ville hon försäkra sig om att vinet i den redan öppnade flaskan var som det skulle, eller så behövde hon en slurk gott vin. Möjligen bådadera, rapp charmig service hursomhelst, här äter jag gärna igen! (Jordgubbstatelette på Lagkagehuset, som skulle vinna mycket på att servera på porslin istället för papper.)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar