tisdag, oktober 15, 2013

Med Pynchon på gymmet

Det är några väldigt snabba dagar som kommer nu; så jag fick börja lugnt med nittio minuter på gymmet och med Bleeding Edge av Thomas Pynchon i hörlurarna, det är en otrolig bok; precis så vindlande och gapskrattarrolig som jag kan önska. Så återstår att åka till jobbet och ordna scheman, rätta tentor, åka hem, mata katten, åka till Kristianstad ikväll, tandläkaren i morgon bitti, föreläsa i Lund efter lunch, stryka och packa, och jobba ännu en dag (mest med schemaläggning hoppas jag) för att mitt i natten bege mig till Kastrup (igen) och Paris. Jag ska pusta ut när vi äter lunch någonstans vid Saint-Lazare på fredag (måtte jag ha vett att beställa något bättre än del otäcka Andouilletten vi tog senast). Någonstans i allt detta ska jag få in ett gympass och ett cardiopass till för att orka hålla tempot uppe, lite avkoppling behövs.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar