lördag, juni 13, 2015

59 min

Malmömilen gick sisådär, inte en förskräcklig tid men det var inte så lätt som jag ville; det var varmt som bara den och tungt att springa. Jag hade helt säkert inte tränat nog, får se om jag kan få ordning på den saken inför midnattsloppet i september. Det var väldigt många som togs om hand av sjukvårdare längs med banan, många fler än jag hade det tufft. Det känns iaf bra att jag inte tog ut mig så pass utan att mina egna spärrar sätter stopp. Jag fick gå då och då, vilket jag inte brukar göra. Sen var det kaos vid målgång med brist på vatten (och som vanligt inga riktiga vattenduschar där, vilket jag saknar). Nåja; 59 min säger min egna klocka, nån officiell tid har de inte på mig (inte än iaf) vilket inte är vansinnigt illa, men jag borde ha tränat mer fast vem borde inte det liksom?

Tillägg: den officiella tiden enl racetimer är 58.47; så vi är väldigt överens där! Videosnutten där får det dock att se ut som om jag hade nån slags energi där jag går i mål, det är en stolt lögn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar