fredag, juni 19, 2015

Midsommar!

Det småregnar och det gör inget för jag åker snart till Rom och där väntar ordentlig värme. Lite vänner kommer över på sill och sånt lite senare men fram till dess slappar jag runt här hemma. Inga deadlines inom synhåll, ingen stress bara sånt som roar mig. Väcktes av att Fidde ringde i morse, jag var för trött för att masa mig upp så jag kom att sova nån timme till efter det. Allt är förberett för att ha en skön kväll här; men jag saknar att kunna åka ut i naturen en sväng (vädret är i vägen). När jag var liten pojke var det alltid till Tjugekull vi åkte, ingen aning om varför det blev så men där var nåt folkdanslag som dansade och ett par tombola med inte så fantasieggande vinster (korgar med kaffe och sånt) och en skön natur att traska runt i ett slag. I Malmö har det ofta blivit bokskogen, nån gång Dalby hage. Inte för att jag är så lantlig av mig; jag vill promenera en timma, inte mer. Sen vill jag vara hemma, inomhus med en god öl eller ett gott vin och ta det lugnt. Nu ska jag stryka en duk, kanske se om jag kan hitta lite blommor.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar