söndag, juni 21, 2015

Sömnig och med en bok i handen

Lång dag med småuselt väder; det är soligt men ingen riktig värme. Lång skön cykeltur var väl det mest invecklade jag fick till, nåväl; den var inte längre än att den höll sig inom stan. Den här semestern är väldigt skön, jag lyssnar på Erik Larsons In the Garden of Beasts (om en amerikansk diplomat i Berlin i början av 1930-talet) som ljudbok (svårt att inte gilla audible). Så det är mycket Göring och Hitler och Röhm dessa första sommardagar. Jag gillar boken, vilken likt övriga böcker av Larson jag läst är en dokumentärroman. Inte lysande som The Devil in the White City som var enastående, men den är mycket bra. Jo jag läser Ray Monks biografi över Wittgenstein också (tryckt version, på papper) och den är ännu mer fascinerande men kan med fördel tas i måttliga doser. Så mycket historia, en del historier och inte riktigt så mycket spel som jag borde ägna mig åt just nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar