fredag, maj 30, 2014

Åter till träningsprogrammet

Det har varit ett långt träningsuppehåll, närmare sju veckor; först Japanresan, sedan en stadig förkylning och så en veckas velande efter det där jag inte riktigt fick tummarna loss för att komma igång. Men i går var jag ute och sprang i Pildammsparken och idag var jag tillbaka på gymmet och jag hade förlorat förvånansvärt lite kondition och styrka. Visst tar jag det lite lugnare och visst har jag lagt av några kilo på de övningar jag gör men det var inte som att börja om från noll, något flera längre sjukdomsavbrott annars har vant mig vid. I träning som i så mycket annat så är det verkliga testet inte att kunna ta i lite extra när allt går jättebra, utan att kunna resa sig och ta nya tag när det inte gått alls. Så nu kör jag på igen och det är absolut dags att leta rätt på shortsen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar