söndag, maj 18, 2014

En stilla helg

Det var ett bra tag sedan jag kunde ha en så här lugn helg, utöver att koppla av har jag rättat tentor (färre än jag borde men jag betar av dem i god fart) och arbetat på en föreläsning om svensk efterkrigskonst. Det sistnämnda har varit ett angenämt arbete, det är ett roligt område och jag är gammal nog för att ha sett ganska mycket av det första gången. På tre timmar blir det en föreläsning, en övning kring samhällskritisk konst och dess roll följt av ännu en föreläsning, det är en modell vi ofta använt och det brukar fungera bra. Alltsammans på engelska för i huvudsak utomeuropeiska utbytesstudenter. Men bäst har varit att i långa stycken inte göra något alls, även om jag fortfarande är irriterande lomhörd på vänster öra, måtte det släppa snart. Trots bilden nedan så har vädret varit strålande både fredag och lördag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar