fredag, juli 16, 2010

Avancerat dagdriveri

Det är så varmt och skönt, himlen är blå och stan är full av danska turister. För varmt för stranden kände jag, det var kanske dumt men det kommer fler dagar. Så jag cyklade runt kring stan, ställde sen cykeln och traskade omkring istället. Skulle egentligen till systembolaget för att köpa mer Strongbow Cider, men jag tröttna på den tanken och handlade strumpor och några linnen på Stadium istället. Drack en kopp kaffe i skuggan på Lilla Kafferosteriets uteservering, värmen gjorde att det inte var knökefullt där utan lagom med folk och lagom med lugn och ro. Tog hem en sallad från Sallad & Smoothies som jag just krängt, om ett litet tag så ska jag ut och springa, planen är en ganska kort runda men jag får se hur det blir med det. Dagen bara rinner på och allt är bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar