söndag, juli 25, 2010

Slutet av Juli

Sommaren drar mot sitt slut och inget blev som jag tänkt mig, men ganska bra  ändå, mellan varven. Dags att börja skriva nu tror jag, kanske tid kvar för en snabbis till Berlin. Men om det inte blir det, tja vad kan jag säga. Livet blir som det blir och på det hela taget är det en sommar som förbereder mig för hösten och de kommande två terminerna. Å ännu finns det tid för underhållning och spänning, det finns alltid tid för den saken.

1 kommentar:

 1. Hej Björn!
  Jag studerade konsthistoria i Lund för ca 2 år sedan. Det var såå kul (jag var en av "de där äldre", född -51). Är fortfarande så otroligt glad för mitt betyg, du gav mig på sista tentan, trots att jag tjatade om att få tillbaka den (visste inte att du var så sjuk då....förlåt!)
  Jag fick avbryta mina studier för att flytta till(baka) till Stockholm(provade att läsa här vid universitetet en termin). Oj, vad mycket bättre ni är i Lund!
  När jag slutade skulle ni resa till Berlin. Tråkigt att jag inte kunde vara med. Jag tyckte det lät så spännande med allt som ni skulle besöka.
  Nu har min son och jag kommit överens om, att om ett par veckor, åka till Berlin. Jag kom att tänka på alla platser du visade oss (på föreläsningarna) som var intressanta där. Tänk om du skulle vilja tipsa oss om några stycken!?
  Du som vet, och är konst- och arkitekturintresserad, precis som vi.
  Tack, om du vill!
  Ha en fortsatt fin sommar!

  Vänlig hälsning
  Gunilla Stanler gunillastanler@gmail.com

  Ps. Mina två ungdomar sprang också broloppet! Jag skjutsade dem till Malmö, så bodde vi två nätter där på hotell. När de sprang var jag i Köpenhamn! Kul var det! Grattis till din fina tid!D.s.

  SvaraRadera