fredag, juli 23, 2010

Krstd dag 2

Ännu en dag där inget någonsin händer. Vädret är mulet och aningen svalare. Frukost, det är kaffe och knäckebröd. Jag fick göra en liten utryckning med syrran igår för att köpa pålägg o så. Så får man raida kylen slänga gamla saker och ersätta med nytt. Jag köpte på tok för mycket vin till mamma.
Drömde om ett hotell med många underliga rum, foajéer och transportsystem. En massa vänner var där och delar av min familj. Vi skulle handla mat per cykel och säkerhetsmärkas innan flyg. Lugn och extrem förvirring var det.
Mammas kök, det är som det ser ut men det är inte köket jag växte upp i. Allt i huset är omgjort eller renoverat sen jag bodde där. Nu tror jag inte det blir mer sånt, får se om mamma någonsin får till en flytt till en lägenhet.
Kristianstad: det är en inburad långtråkig historia. Man blir som ett djur på ett zoo men helt utan besökare. T.o.m. korvkiosken har bommat igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar