söndag, juli 04, 2010

Malmö de e Malmö

Det är skönt att vara hemma igen. Det är lugn och ro och det är lätt i ordets alla betydelser. Men snart ska jag tillbaka igen, det verkar behövas.
Mamma och jag pratade en hel del om hennes och pappas liv, och lite grand om mitt. De är så väldigt olika, och ändå var jag ju en en del av deras liv så länge.
Jag tror jag skulle vilja försöka ha ett riktigt förhållande igen, ett där man siktar på att bo ihop och allt sånt. Lättare sagt än gjort för all del, men det är juste att veta att jag vill. Det är inte lätt att vara 44 och vilja det, man är ganska mycket sig själv och därmed också ganska inkompatibel. Men om det finns möjlighet så ska jag försöka, igen. Barn, villa, volvo etc - det är en helt annan sak; det är inget jag någonsin längtat efter och inte tänker jag börja nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar