söndag, maj 26, 2013

En sån där helg

Har inte gjort mycket mer om dagarna än att läsa och kommentera tentor, men lite tidigare idag så kunde jag skicka ut dem, skönt det. Jag har lagt mycket arbete på att kommentera dem på sådana sätt att de som skrivit ska kunna förbättra sitt arbete, jag hoppas det går fram. Man vet aldrig, det är svårt att skriva bra kommentarer.
Sena middagar fredag, lördag och söndag har varit vad nöjesliv det nu blivit. Något mer har det inte funnits utrymme för (jag kom ju till Wanås i fredags så det är inte synd om mig). Bra mat; råbiff och laxtartar med Lyly och Håkan, rödingarna på bilden nedan med Mårten och idag en väldigt bra entercôte från Revinge som Mårten köpt.
Jag längtar till semestern - en större omgång tentor kvar innan den å så några småsaker att läsa därtill plus en del mer planering. Men jag ser slutet på terminen och det är inte lika tungt som det ofta kan vara, jag tror det beror på att jag har så många bra planer inför sommaren. Jag älskar att resa och planerar redan Rom som bara den - Villa Adriana lockar och det gör en mängd annat också. Sommar, jag ser att den snart är här och jag ska njuta för fullt igen. Jag har inte ens börjat drömma om Kreta ännu, det kommer det med!
Mina reumatiska leder verkar återhämta sig, snart vågar jag träna ordentligt igen och det behövs det med.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar