måndag, maj 13, 2013

Lite sjukare ändå?

En läkare föreslog att jag ovanpå Chrons sjukdom också har Reiters syndrom. Jag vet inte om han har rätt eller fel och det finns inget sätt att testa om så är fallet verkar det som. Obotligt och utan några bra behandlingar, bara lindrande av symptom att få. Lindriga besvär för många men inte alla.
Sjukdomar med efternamn verkar se till att min tillvaro riskerar att bli besvärlig framöver. På nåt sätt får jag väl finna sätt att leva också med detta, mer träning antar jag kan hjälpa men jag ska prata med läkaren först. En sak är positiv; om det är Reiters så betyder det att jag lugnt kan fortsätta med Remicade, vilket är väldigt bra nyheter. Enligt en del källor så läker Reiter ut, inte så enligt andra ... jag vet inte om man ska googla sina sjukdomar egentligen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar