måndag, juli 15, 2013

Dagens mest underhållande kulturfynd

Detta är en eventuellt helt fiktiv beskrivning av KLF. Jag är oerhört road, och finner The White Room vara tämligen sebar/-värd. Jag anade ingendera första gången jag spelade någon av alla deras skivor och dansade loss i mörkret på nån klubb för alla dessa år sedan.JMR Higgs har skrivit en bok om dem (endast i kindle-format vad jag kan se) som jag var tvungen att köpa, den hade ju den här beskrivningen:

They were the best-selling singles band in the world. They had awards, credibility, commercial success and creative freedom. 
They deleted their records, erased themselves from musical history and burnt their last million pounds in a boathouse on the Isle of Jura.
And they couldn’t say why.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar