tisdag, juli 16, 2013

Shopping med Fluffy

Idag var en remicadedag, så jag är lite matt och låter bli att ge mig ut på en löprunda även om jag borde springer en kortis i solnedgången. Jag går på en sänkt dos nu och det fungerar, men än har jag en del biverkningar, så som en del eksem på vaderna. Framåt eftermiddagen ringde min läkare lite oväntat (min fantastiska sjuksyrra på gastro hade pratat med honom på stört) och han ska skicka en remiss till hudkliniken så får de se på det. Inga foton på eksem, men väl ett på mig i sjuksängen (för remicade då, inget allvarligt).Efter den timman så träffade jag Fluffy för fika på det Waynes Coffee som ligger på kvinnokliniken, inte ofta jag har ärenden dit kan jag säga. Han höll på att bli intervjuad av nån reporter när jag kom, men sen blev det kaffe, och efter att ha läst den här recensionen via Facebook så bokade vi bord på Bloom in the Park (så dit ska vi på torsdag). Det här är Fluffy (aka Leif Holmstrand):Sen blev det en promenad som gled över till en shoppingtur, shopping med Fluffy är alltid lika underligt. Åhlens city och Hamrelius bokhandel; jag kom hem med en roman (Jonas Bruns Skuggland, på Fluffys rekommendation), en rea pyjamas (jag har inte burit pyjamas sen jag kom i puberteten), ett par nya strassörhängen (snart femtioåriga män bland bijouterierna väcker ingen uppmärksamhet längre!) och ett bokmanus jag lovat läsa och kommentera (Fluffys). I morrn ska jag 1: packa in Fluffys sopor i silikon och 2. äta middag med Flinus. Den här sommaren har blivit både livlig och slumpmässig, inte illa alls, och min konsumtion ser ut så här:


Visst ja vi gick genom Pildamsparken och tittade på söta men fåniga måsungar, sömniga kanadagäss och Karl Ove Knausgård också, inga bilder på nån av dem dock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar