lördag, juli 20, 2013

Träning (på det igen!)

Det har verkligen inte varit en bra vår för träning, jag gjorde en omstart i januari och kom upp i ganska imponerande mängder löpning trots snö, is, regn och minusgrader. Jag försökte med en andra omstart i april, men det kom snabbt av sig. Det är inte tiden som fattas mig, utan hälsan. Alla de infektioner och reumatiska ledbesvär jag dragits med sedan i oktober förra året har satt stopp för mig, gång på gång. Men det går inte att träna om man inte är beredd på att börja om på nytt då och då, och sdan några veckor så flyter allt på som det bör. Nytt gym och regelbunden löpning, 3 ggr i veckan på vardera. Jag springer inte alls lika långt eller fort som förra sommaren, eller sommaren innan den men jag ser stadiga verkliga förbättringar från vecka till vecka och det är fint. Jag behöver min träning för att fungera bra, så nu så blir det till att fortsätta; hellre kortare rundor och pass men regelbundet och ofta för min del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar