torsdag, juli 04, 2013

Hemmakväll

Fixade middag hemma, torsk och grönsaker + en liter jordgubbar (igen), å så såg jag om American Psycho. Nu läste jag Bret Easton Ellis roman ett bra tag innan den blev film och den är suverän och helt följdriktigt var jag mycket missnöjd med filmen när den kom. Men såhär 13 år senare så ser jag om den och konstaterar att det är en mycket bra film bara man inte har romanen i för gott minne. Den står för sig själv och vem kan motstå Christian Bale, dränkt i blod? I morrn är det Berlin igen, första gången jag flyger till Schönefeldt vilket i sig är en dumhet. Om jag hade kollat närmare när jag bokade så hade jag tagit nåt som gått till Tegel, det är så mycket bekvämare men jag var upptagen med att hitta bra tider och ett bra pris. Så kan det gå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar