lördag, juli 13, 2013

Semesterstiltje

Jag har lugna dagar, gården står i full blom och jag tror jag ska passa på att sola lite där, med Antony Beevors The Second World War som ljudbok (jag har lärt mig att älska Audible) som sällskap. Om inte i eftermiddag så i morrn. Gårdagens aktivitet bestod i en utflykt till Eslöv, Flinus jobbar som optiker där och varför inte gå till vänner när jag nu behöver nya glasögon; det blir två par eftersom jag behövde ett par särskilda läsglasögon numer. Foton på dem får det bli när de är färdiga för jag kom inte på att ta några bilder.
Det nya gymet funkar fint, det är ganska behagliga lokaler med högt i tak och mycket dagsljus genom stora fönster vilket är en välkommen förändring från F&S (jag tänkte aldrig på att det låg i en källare när jag tränade där, men nu har det blivit mycket påtagligt). Jag behöver köpa flip-flops, det är de enklaste styrketräningsskorna; lättast att bära med sig ner över gatan. Så det får bli en tur till Stadium tror jag, också det beläget tvärs över gatan. Annars så är det löpdag idag, men det är hårt att springa mitt på dan så jag väntar tills det börjar bli lite svalare framåt kvällen. Ja ni ser, jag är helt upptagen av att inte göra något viktigt alls, det heter semester!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar