söndag, december 01, 2013

1:a advent

Nu så drar det på mot jul och jag vill göra korv, pastej, pepparkakor och allt det andra; men det får vänta lite. Det blir nog lite Glükriek senare i kväll och köpta pepparkakor i alla fall. Lite julprylar har åkt upp, det gäller att dra på i lagom doser för att få till en lugn njutning av all förväntan.
Det är också precis ett år sedan jag flyttade till Rådmansgatan och det är en av de bästa ting jag gjort på länge. Jag stortrivs här och det är bara småsaker kvar att få i ordning (lite sorterande av prylar, bära ner lite mer i källaren, hämta pappas skrivbord i Kristianstad, få ordning på klädkammaren som nu är skräprum). Jag ska bestämt ta en promenad tillbaka till Mäster Henriksgatan senare i kväll.
Därtill är det Världsaidsdagen, jag tänker lite på Fritte och Pontus, det blir lätt så. Det glädjer mig att så få behöver dö här i västvärlden numera, men det är inte alls nog.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar