måndag, december 23, 2013

Dan före dan

Inga vänner på besök idag, inte så många saker att hinna med så det är tid att koppla av. Jag har gjort en Jansons Frestelse och ska snart slå in mina julklappar i ett kanske snyggt Hello Kitty papper (foto kommer kanske senare). Google hade hittat och autoblingat några foton i min blog (men inte lagt till effekten här), så jag uppdatera lite för att visa gran och tv-brasa i all deras prakt. Å så provsmakade jag min Besk iskall och fann den mycket god (& mild); inget invecklat men det är malört från min systers trädgård, kummin och en tesked socker i den, det är ett tag sedan jag startade den just med morgondagens julbord i sikte! En julöl eller två till Ru Paul's Drag Race på Netflix får bli dagens underhållning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar