fredag, december 27, 2013

Nyårsplaner (Mat!)

Jag fick med mig en försvarlig mängd Foie Gras från Paris nu senast, så nyårsmaten får utgå från det; rätt upp och ner (med tillbehör, kanske Anthony Bourdains sviskon), sedan Tournedos Rossini. Å så nåt litet gott till champagne före och en efterrätt (eller två). Så jag fick ge mig ut att leta tryffel och fann att den underbara butiken Viltspecialisten som vanligt kunde hjälpa till med nästan allt jag behövde; oxfilé är beställd till på måndag och de hade tryffel (konserverad sommartryffel iofs) hemma.
Jag har satt Pattsy & Toppsy på att inhandla viner efter en läcker lista jag jobbat fram; det kommer att bli 100% fab. Dessutom har Mårten och jag börjat spela Carcassonne, vilket är väldigt underhållande. Ikväll blir det alternativ julmat; eftersom julbordet blev uppätet i går så blir det istället Bambi idag för de hade så fint rådjurskött hos viltspecialisten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar